Încercați această rețetă ușoară.) Hummus este mai tentant cu condimentele amestecate.

Încercați această rețetă ușoară.) Hummus este mai tentant cu condimentele amestecate.

Audiologii lucrează într -o varietate de medii care includ setări medicale, școli și agenții guvernamentale.

Aparatele auditive sunt acoperite de asigurare?

Unele polițe de asigurare includ acoperirea aparatului auditiv. Sunați -vă compania de asigurări pentru a verifica dacă aveți un beneficiu de aparat auditiv.

;

Munching între mese a devenit aproape un pasionat american. Pentru mulți dintre noi, gustarea a devenit atât de automată încât cărțile noastre de buzunar, sertarele de birou și cutiile cu mănuși sunt aprovizionate cu remedieri rapide pentru mâncare. Dar modul în care gustarea determină dacă gustarea este sau nu o practică sănătoasă.

Dacă vă gândiți la gustări ca la furnizarea de nutrienți în loc de calorii rapide, gustarea poate fi o modalitate excelentă de a vă duce de la o masă la următoarea , spune Darlene Zimmerman, un dietetician înregistrat la Henry Ford Heart & amp; Institutul vascular. Cele mai inteligente gustări nu numai că vă ajută să vă satisfaceți nevoile de nutrienți, ci vă satisfac poftele.

pofta de mâncare confortabilă

Odată cu sezonul de vacanță care se apropie rapid, gustarea inteligentă este mai importantă decât la orice Altă perioadă a anului. Iată care să-ți ghideze pentru gustări sănătoase care satisfac fiecare poftă de la dulce la sărat:

dulce

Ai un dinte dulce? Iată câteva vești bune: există o mulțime de opțiuni de gustări sănătoase care vă pot satisface lovitura pentru dulciuri. Câteva favorite:

 • O cană de iaurt congelat simplu
 • Fructe înghețate, în special struguri sau banane
 • Câteva linguri de fructe uscate
 • O uncie de ciocolată neagră (de preferință 60% cacao sau mai mult)
 • lapte de ciocolată sau cacao fierbinte (bonus: ambele băuturi se laudă cu calciu și vitamina D)

Salty

Gustările sărate sunt aproximativ o alegere populară pentru mulți americani. Din păcate, gustările bogate în sodiu sunt un nu-nu pentru persoanele care au hipertensiune arterială sau alte afecțiuni de sănătate. Pentru a-ți potoli poftele fără a-ți compromite sănătatea, încearcă să condimentezi gustări precum floricele și prăjiturile cu orez fără sare, cu un amestec de condimente fără sare sau cu un sare mai mică. Mai bine, cumpărați versiuni fără sare de gustări tradiționale sărate, cum ar fi covrigi și nuci.

Crunchy

Există o mulțime de opțiuni sănătoase, crunchy, dar alegerea preferată de Zimmerman este floricele. Această gustare populară este făcută din cereale integrale sănătoase și are aproximativ 1 gram de fibre pe cană. Puteți difuza sâmburi pop sau puteți face modul de modă veche peste plită cu o lingură de ulei. Alte gustări mari crocante includ legume crude, cum ar fi țelina și morcovii, fructe întregi precum mere și pere, năuturi prăjite și bare de granola crocante care se mândresc cu 3 grame de fibre sau mai mult.> Gustările sănătoase și cremoase nu sunt greu de găsit. Câteva favorite:

 • Iaurt grecesc
 • Hummus sau Dip de fasole albă
 • Smoothies (în special cele care se mândresc cu o mulțime de verzi cu frunze)
 • avocado
 • unt de arahide

Ultimele două opțiuni sunt bogate în calorii și grăsimi, dar ambele conțin grăsimile sănătoase pe care corpul tău le are pentru a ajuta la eliminarea bolilor cronice .

Faceți -vă propriile gustări sănătoase de casă cu aceste rețete!

 • Bare de amestec de trasee pentru popcorn
 • Bare de granola coapte cu ovăz de merișor
 • Dip de dovleac cremos
 • Muffins pentru tort de morcovi
 • Mint Chocolate Chip Energy Bare
 • În secret, în secret sănătos, cookie aluat dip
 • înghețată de banane 3 moduri

Snacking mai inteligent

Când vine vorba de gustare, cel mai bun pariu este să alegeți mai întâi Whole Foods – fructe, legume și cereale integrale – peste alimente care vin în pachete. Apoi urmați aceste strategii de siguranță pentru gustări:

 • Concentrați-vă pe grupuri alimentare: majoritatea dintre noi știm că ar trebui să mâncăm mai multe fructe, legume și cereale integrale și limităm dulciurile. Așadar, atunci când vă gândiți la gustări, concentrați -vă pe grupuri alimentare peste bare de bomboane sau bare de energie, spune Zimmerman. Dacă vă gândiți la ce alimente întregi ar putea să vă satisfacă poftele în acel moment, este posibil să vă puteți liniști poftele și durerile de foame.
 • Alegeți fibre ridicate: un nutrient critic, fibra se absoarbe în tractul digestiv încet . Gustările cu conținut ridicat de fibre ajută la menținerea durerilor de foame între mese și permit timpului creierului să se înregistreze că burta este plină. Din păcate, majoritatea americanilor nu își îndeplinesc cota zilnică a acestui important nutrient: 25 de grame pe zi pentru femei și 35 pentru bărbați.
 • Fii atent la dimensiunile porțiunilor: dimensiunile porțiunilor s -au balonat în ultimele decenii. Odată, o bară de granola de dimensiuni standard conținea aproximativ 140 de calorii; Acum pot adăuga până la 300. Dimensiunea porțiunii este esențială, în special cu gustări, deoarece s -ar putea să mâncați două sau trei zilnic, spune Zimmerman. Un ghid general bun pentru gustări este de a alege articole care sunt cuprinse între 100 și 200 de calorii.

Cel mai important, devin creativi. Merele și perele sunt mult mai gustoase atunci când sunt coapte și presărate cu topping ovăz sfărâmat. ) Zimmerman spune că pentru a le pregăti, mai degrabă decât să te bazezi pe pachete de convenții. Dacă optați pentru o gustare ambalată, asigurați -vă că verificați eticheta nutrițională. Apoi selectați gustările care conțin cele mai multe fibre și cel mai mic zahăr adăugat.

doriți mai multe sfaturi de la experții noștri de wellness? Abonați -vă astăzi pentru a primi e -mailuri săptămânale cu ultimele noastre sfaturi.

Pentru a găsi un medic sau dietetician înregistrat la Henry Ford, vizitați Henryford.com sau sunați la 1-800-Henryford (436-7936).

Darlene Zimmerman, MS, Rd, este un dietetician înregistrat cu Henry Ford Heart & amp; Institutul vascular și autorul cărții de bucate Heart Smart®, acum în a treia ediție cu peste 100.000 de exemplare vândute la nivel național.

Categorii: Eatwell

Etichete: Nutriție, Darlene Zimmerman, sănătos Snacks

membri

Cum să devii membru

salutăm solicitanții HDRC în interiorul și în afara sistemului de sănătate Henry Ford.

HDRC Membrii investigatorilor ar trebui să aibă o diplomă la nivel de doctorat, să fie implicați în laborator, în științele populației sau în domeniile clinice ale cercetării disparităților de sănătate; În prezent, ar trebui să aibă finanțare de cercetare externă, revizuită de la egal la egal, și un istoric demonstrat în acest domeniu.

Calitatea de membru HDRC este deschisă și noilor investigatori cu o diplomă la nivel de doctorat, implicată fie în laborator, științe ale populației sau cu domenii clinice ale cercetării disparităților de sănătate; și căutarea activă a finanțării de cercetare externe, revizuite de la egal la egal.

HFHS asociați ai investigatorului/noii membri ai investigatorului la care participă activ și contribuie la obiectivele de cercetare ale Henry Ford Health Dysparities Collaborative, sunt, de asemenea, eligibile să fie eligibile Pentru membru.

membrii HDRC li se solicită:

 • Ajută la dezvoltarea și promovarea agendei programului HDRC
 • Partener cu alți membri HDRC la propuneri de subvenții și Documente
 • Participă la întâlniri și evenimente HDRC programate
 • Utilizați afilierea HDRC în forumurile adecvate

Avantajele membrilor

                Li> Stare prioritară pentru utilizarea resurselor de bază HDRC (de exemplu, consultarea dezvoltării subvențiilor, pornirea proiectului, asistență biostatistică, etc.)
               • Suport pentru finanțarea aprobată a HDRC suplimentară și a noului investigator
               • Informații cu privire la surse de finanțare, întâlniri, seminarii, conferințe și ateliere legate de disparitățile de sănătate națională și locală
               • Taxe pentru evenimente sponsorizate de HDRC

               Procedura de înregistrare

               Membrii potențiali trebuie să depună o copie a curriculumului lor Vitae la Oficiul Directorului, împreună cu formularul de înregistrare, acest formular este Disponibil în secțiunea Formulare a paginii. Toate formularele ar trebui să includă o descriere a asistenței de finanțare activă și în așteptare, dacă este cazul (acest lucru este necesar atunci când se solicită finanțarea HDRC suplimentară sau a investigatorului nou). Toate formularele sunt revizuite trimestrial, iar solicitantul va fi notificat de membru ulterior. Membrii sunt revizuiți la fiecare trei ani pentru activitate continuă.

               Trimiteți formularul, trimiteți-vă C.V., interese de cercetare și alte informații de susținere, fie prin e-mail la [e-mail protejat], fie prin wow bust teapa poștă internă către:

               Cheryl Miree Henry Ford Sistem de sănătate Disparități de sănătate Cercetare Cercetare One Ford Place, Suite 3E Detroit, MI 48202;

               Indiferent dacă balansați un club de golf, purtați pungi alimentare sau tastați un raport, încheieturile sunt adesea la muncă greu și au nevoie de protecția dvs. Stresul prelungit asupra acelor oase mici vă poate face vulnerabil la problemele la încheietura mâinii, cum ar fi sindromul tunelului carpian sau tendinita, rezultând durere, furnicături și amorțeală. ”Spune chirurgul ortoped Michelle Aubin, M.D., care este specializat în chirurgie a mâinilor la Henry Ford Alleing Health. „Dacă un pacient se confruntă cu dureri persistente la mână sau la degete, mai întâi recomand să analizăm modalități de a reduce stresul la încheieturi. Dacă aceste modificări nu ameliorează durerea, este bine să fii văzut de un profesionist medical. ”

               Dacă încheieturile tale sunt în prezent fără durere, fii bucuros, dar, de asemenea, știi că ai putea fi în continuare stresându -ți încheieturile. Încercați aceste întinderi și exerciții pentru a preveni leziunile la încheietura mâinii.

               1. Întinderea încheieturii – Flex: Ridicați brațul în fața voastră și păstrând cotul drept, trageți încheietura mâinii înapoi cu cealaltă mână. Vrei să simți o întindere ușoară până la moderată. Țineți 15 secunde. Repetați cu celălalt încheietura mâinii. Faceți trei seturi.
               2. Întinderea încheieturii – Extindeți -vă: ridicați brațul în fața voastră și cu palma orientată în sus și cotul drept, trageți mâna în jos cu cealaltă mână. Ar trebui să simțiți o întindere ușoară până la moderată. Țineți 15 secunde. Repetați cu cealaltă încheietură. Faceți trei seturi.
               3. Rezistența Band Wrist – Flex: Înfășurați o bandă de rezistență în jurul mâinii cu palma orientată în sus și cotul de partea dvs., similar cu ondularea unei gantere. Păstrându -ți cotul îndoit la 90 de grade, ondulează încet încheietura mâinii, strângându -ți mușchii de mână și antebraț. Repetați pe celălalt încheietura mâinii. Faceți trei seturi de 15 repetări.
               4. încheietura benzii de rezistență – Extindeți -vă: menținerea cotului lângă dvs., înfășurați o bandă de rezistență în jurul mâinii. Țineți-vă palma orientată în jos și cotul aplecat la 90 de grade, ca o buclă inversă. Încetează -ți încet încheietura, strângându -ți mușchii antebrațului. Repetați cu celălalt încheietura mâinii. Faceți trei seturi de 15 repetări fiecare.
               5. Strângerea mingea de tenis: strângeți o minge de tenis cât de tare puteți – fără a provoca durere. Țineți 10 secunde. Repetați de 10 ori.
               6. „Dacă oricare dintre aceste mișcări recomandate provoacă durere sau dacă întâmpinați furnicături sau amorțeală, este important să primiți o evaluare medicală pentru a preveni agravarea problemelor la încheietura mâinii”, spune dr. Aubin.

                Pentru a programa o întâlnire cu furnizorul dvs. de îngrijiri primare sau pentru a găsi un chirurg ortoped, vizitați Henryford.com sau sunați la 1-800-Henryford (436-7936). Dacă vă aflați în zona Jackson sau South Central Michigan, vizitați HenryfordalleGiance.com sau sunați la 1-888-862-Docs.

                DR. Michelle Aubin este un chirurg ortoped, specializat în condiții legate de mână, încheietura mâinii și antebraț și văzând pacienții la Henry Ford Allegiance Orthopedics din Jackson, Mich.

                Categorii: Movewell

                etichete: Henry Ford Alleing Health, Michelle Aubin, Orthopedics

                la ce să ne așteptăm în timpul examenului fizic de sănătate executivă

                Am conceput programul nostru de sănătate executivă pentru a vă oferi o experiență eficientă și eficient pentru a maximiza maximizarea Valoarea vizitei dvs.

                În săptămânile anterioare examenului fizic de sănătate executivă, veți primi un apel de la medicul dvs. executiv de sănătate care va furniza instrucțiuni detaliate despre cum să vă pregătiți pentru examenul dvs. De asemenea, vi se va oferi un sondaj de pre-numire, care ne va ajuta să vă adaptăm vizita la obiectivele dvs. unice de sănătate.

                dimineața examenelor fizice de sănătate executivă

                dimineața Din punct de vedere al sănătății dvs. executive, veți face check -in la Henry Ford Center pentru recepția medicamentului atletic, unde vă va aștepta legătura executivă personală. De acolo, veți proceda prin porțiunea de dimineață a sănătății dvs. executive, care va include:

                • Familia și istoricul medical cuprinzător cu un medic de medicină internă Henry Ford Medical
                • Complete fizic
                • Lucrări în sânge și testare de laborator (dacă eșantioane nu sunt trase înainte de vizită)
                • Consultări de specialitate inițiale și testare
                • Consultare dietetică

                Faceți următorul pas

                Vrei să obții o imagine clară a sănătății tale, în timp ce lucrezi în jurul programului tău ocupat?

                Solicitați o întâlnire

                după -amiaza examenului dvs. fizic de sănătate executivă

                În urma unui prânz oferit, vă veți angaja în porțiunea de după -amiază a sănătății dvs. executive fizice , care va include:

                • Consultări suplimentare de specialitate și testare
                • Testarea specifică sexului
                • Evaluarea comportamentului și a stilului de viață

                în urma examenului dvs. fizic de sănătate executivă

                Medicul dvs. de sănătate executiv vă va examina rezultatele cu dvs. la sfârșitul vizitei. În plus, vă puteți examina rezultatele în timp real în contul dvs. Henry Ford MyChart. Dacă participați la coachingul nostru opțional de sănătate, veți primi, de asemenea, instrucțiuni pentru a vă înscrie în acest program de 12 săptămâni. În cele din urmă, putem trimite o scrisoare detaliată medicului dvs. de îngrijire primară și să vă urmărim telefonul după examenul de sănătate executiv.

                Obțineți îngrijirea de care aveți nevoie

                deja un pacient Henry Ford ?

                Pentru cea mai bună experiență, pacienții Henry Ford existenți pot solicita și auto-programa programări prin Henry Ford Mychart. Conectați -vă la MyChart

                dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență. Camerele de urgență ale lui Henry Ford au zone de îngrijire separate pentru cei cu simptome COVID-19.

                Alte opțiuni de îngrijire

                • Programați online
                • Clinici de îngrijire sau de îngrijire urgentă
                • Vizite video la cerere
                • Vizite video programate

                Testarea capidă

                Henry Ford oferă doar teste de capcane pentru pacienții consacrați care au fost referiți la testarea medicului lor. Multe locații din Michigan oferă teste convenabile și gratuite. Găsiți un site de testare covid în apropierea dvs. și aflați mai multe despre momentul în care să fiți testați.

                solicitați o nouă programare a pacientului

                din cauza lipsei de personal, ne confruntăm cu unele întârzieri în programarea programării. Apreciem răbdarea ta. Vă rugăm să utilizați MyChart pentru a programa și solicita programări pentru cel mai scurt timp de așteptare. Puteți completa, de asemenea, formularul de mai jos sau sunați:

                • Pacienții din sud-estul Michigan: (800) 436-7936
                • Jackson sau South Central Michigan Pacienți: (517) 205-4800
               7. Ați fost vreodată într -o locație Henry Ford? * Motiv pentru programare * Specialitate * Numele doctorului (dacă este cunoscut) Datele preferate și locația preferată de timp * Altă locație prenumele * Nume * Data nașterii Introduceți MM/DD/YYYY Format * Adresa * Oraș * Stat/Provincie * Cod zip/ Cod poștal * Telefon * E -mail * Numele de asigurare și numărul abonaților * Nume de contact Autentificare cerere Connect.FORM PATERN.HC4__MOSTRECENTLEADSOURCE__C pacient.LeadSource HC4__inquiry__c.HC4__Subject__c HC4__inquiry__c.HC4__Status__c HC4__inquiry__c.C.CordTypeid Completați formularul de mai jos pentru o cerere de programare sau contactați-ne la următoarele numere: Macomb Spine Center (586) 263-2345, Henry Ford Spine Center-Brownstown (734) 671-1771.